Details

Uitstap informatie
zaterdag 6 augustus 2022
Allen
Parochiezaal Aarsele

Streekbieravond Sint-Cecilia Aarsele

Op zaterdag 6 augustus organiseert de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele een kindernamiddag gecombineerd met de 19de editie van de streekbieravond.

- Jules van Ooststraat -

Kindernamiddag (14u - 17u) 🏰

Jonge kinderen kunnen hun hartje ophalen in het springkasteel, in het ballenbad, … Oudere kinderen kunnen de bananenboom beklimmen, kiezen voor houten spelen, rijden op gekke fietsen en nog zoveel meer. Een toegangsticket voor deze knotsgekke speelstraat bedraagt 7 EUR.

Download de flyer van de kindernamiddag voor een gratis drankje

Streekbieravond (14u - ...) 🍻

Op ons streekbierterras kan de echte bourgondiër zijn hartje ophalen. Je ontdekt er meer dan 25 verschillende streekbieren, warme en koude hapjes, wijn, cava maar evengoed enkele alcoholvrije alternatieven. Kortom iedereen zal zijn gading vinden op ons terras. Toegang is gratis.

- Aarsele-Dorp -

Optreden Studentenfanfare Ghendt (15u - 18u) 🎺

Onze muzikale vrienden van de studentenfanfare Ghendt komen het beste van zichzelf geven op Aarsele-Dorp en in de Jules van Ooststraat. Ambiance verzekerd!

De Slag om Aarsele (17u - 19u) ⚔️

Met De Slag om Aarsele gaan we op zoek naar de keizers onder de verenigingen! Op een heus Rock 'n' Roll springkasteel moet je niet enkel je brute kracht bewijzen maar even zeer je evenwicht, je tactisch vernuft en je snelheid. Met twee personen per team ga je de strijd aan tegen maximum 11 andere teams. Het spelverloop en reglement kan je hier vinden. Inschrijven kost slechts € 10 per team en kan de de dag zelf. Wil je zeker zijn van je plaats? Stuur ons een berichtje.

Wil je jezelf eens meten op het Rock 'n' Roll springkasteel tegen je beste vrienden, partner of toch stiekem al eens oefenen voor De Slag om Aarsele? Dat kan tussen 15u en 17u voor € 2 per persoon.

Laten we er samen een fantastische Aarsele kermis van maken en we zien jullie graag op één of meerdere van onze activiteiten.

Groetjes,

KM Sint-Cecilia Aarsele